preskoči na sadržaj
Osnovna škola Ivana Nepomuka Jemeršića Grubišno Polje
DOKUMENTI UZ "LABUDICA" WEBMAIL ONLINE TEČAJEVI FORUM KONTAKTI

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

UPISI U SREDNJU ŠKOLU 2020./21.

Portal namijenjen svima koje zanimaju upisi u srednju školu 2020. / 2021. 
Sve informacije koje su Vam neophodne, svi odgovori koje ste tražili...

 

https://www.upisi.hr/upisi/

 

Obavještavamo vas da je objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. 

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju 1. lipnja 2020. godine iza 12:00 sati. 

Postupak prve prijave u sustav moguće je izvršiti tijekom cijelog upisnog postupka.
 

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku (one koje koristite za e-dnevnik, office 365, Teams...)  dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega  želite da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Pazite pri unosu broja mobitela, to mora biti mobitel i broj koji koristite, koji vam je pri ruci i za koji ste sigurni da će važiti sljedeće razdoblje do upisa u srednju).
Nakon što zaprimite PIN,  pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosite korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke.Sve detaljne informacije oko prijave u sustav imate u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama  i u izborniku plutajućih gumbi na lijevoj strani ekrana. U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku. 

Po uspješnoj prijavi u sustavmoguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. U slučaju nepravilnosti u podacima potrebno se javiti svom razredniku.  Važno je naglasiti da u prvoj fazi prijava kandidati još nemaju mogućnost uvida u ponudu obrazovnih programa po školama. Prijava obrazovnih programa bit će moguća od  8. srpnja 2020. godine

 

U svakom trenutku možete kontaktirati CARNetovu Podršku obrazovnom sustavu (svaki radni dan od 8:00 do 20:00).

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. dostupna je ovdje.

 

 
preskoči na navigaciju