2020-05-22 12:57:51

VAŽNO!!!

VAŽNO!!!

OBAVIJEST

 

 

Poštovani roditelji,

s veseljem vas obavještavamo da od 25. svibnja 2020. (ponedjeljak)  prema preporukama HZJZ-a,  rad je u razrednoj nastavi od 1. do 4. razreda u sadašnjim epidemiološkim uvjetima, uz poštivanje uputa, siguran za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje svih učenika od 1. do 4. razreda u školu.

Nastava počinje u 8,00 sati, a završava u 11,30 sati.

Osnivač je osigurao prijevoz za sve učenike putnike. O terminima polaska i odlaska, obavijestit ćemo vas čim od našeg prijevoznika dobijemo raspored.

Za sve učenike koji se hrane, od ponedjeljka je osigurana prehrana.

Učenike će dočekati učitelji, te ih rasporediti u učionice u kojima će boraviti tijekom nastave.

Svaki dan prije dolaska u školu dužni ste izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smijete dovoditi dijete u školu već se javite telefonom u školu  i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu.

Naglašavamo da roditeljima nije preporučeno ulaziti u školu osim u iznimnim slučajevima. Učenici u školu dolaze sami, organiziranim prijevozom ili u pratnji roditelja, kao što bi dolazili da nema epidemije.

 Molimo vas da detaljno proučite preporuke i upute MZO-a i HZJZ-a na sljedećim linkovima:

UPUTE HZJZ

PREPORUKE ZA ORGANIZACIJU RADA - MZO

 


Osnovna škola Ivana Nepomuka Jemeršića Grubišno Polje